IT

Eipix angažovao novosadsku gejmerku Leu Lizatović!

O Lei Lizatović već smo pisali nekoliko puta a ova mlada i talentovana gejmerka koja nas je oduševila time kako je potpuno zamenila nedostatak ruku nogama od sad će raditi za našu uspešnu gejming kompaniji Eipix.

Lea tako od početka ovog meseca radi na poziciji testera video igara što podrazumeva da razvojnom timu prenosi svoje mišljenje i ukazuje na moguće probleme. “Ekipa je odlična, mislim da se super snalazim. Moja tri prijatelja sa fakulteta rade sa mnom u firmi i baš sam srećna što smo se ponovo spojili jer smo nakon fakulteta izgubili kontakt. Uslovi su odlični, imam podršku svih kolega. Srećna sam jer su mi ovi ljudi dali šansu da pokažem šta znam i nadam se da neću izneveriti njihovo poverenje”, priča Lea za 021.rs svoje prve utiske sa novog posla.

Igor Zarol, finansijski direktor kompanije, u razgovoru za 021.rs ističe da odluka da zaposle Leu nije bila teška, jer im je ona delovala kulturološki i vrednosno vrlo bliska, zbog čega je bila kvalifikovana za više različitih pozicija u firmi.

“Ona nas je na prvom razgovoru uverila u svoje kvalitete i njeno zaposlenje je došlo kao prirodan sled stvari. Njena poznavanja gejminga i oblasti kojima se bavila u neku ruku prevazilaze naša iskustva. Već je postala miljenica tima koji se bavi testiranjem igara”.

Leave a Reply