IT

Epson vodi najboljeg dizajnera na putovanje života

Poslednji poziv fotografskim entuzijastima za učestvovanje u nagradnoj igri kompanije Epson na temu 40 godina inovativnosti u kojoj mogu osvojiti putovanje života. Četrdeset najboljih radova biti će izloženo na sajmu Photokina u Kelnu.

Povodom proslave četrdesete godišnjice postojanja kompanije, Epson poziva sve zaljubljenike u sliku širom Evrope da učestvuju na koknursu kojim kompanija slavi četiri dekade inovativnosti i inspiracije. Učesnici konkursa trebaju da pošalju  sliku prikladnu za rođendansku čestitku kompanije Epson. Rok za predaju radova je 31. jula, a pobednik dobija putovanje života u vrednosti pet hiljada evra.

Barbara Kuhr, voditeljka Strateškog marketinga Epsonove ispostave u Evropi ovom prilikom  izjavila je: “Ovo je izvrsna prilika za svakog fotografa, dizajnera, ilustratora ili amaterskog zaljubljenika u vizualne umetnosti da pokaže svoj talent i učestvuje u našoj proslavi 40 godina inovativnosti. Odaziv je sjajan i biće teško odabrati svega 40 najboljih radova koje ćemo izložiti na sajmu Photokina u Kölnu“.

Učesnici mogu učestvovati sa svojim fotografijama, ilustracijama, montažama ili drugim slikama na temu: “Slavimo 40 godina inovativnosti“. Među već pristiglim radovima su montaže sa istorijskim temama, vizualne analogije i kreativni prikazi brojke 40. Za prijavnicu i pristup online galeriji posetite link  www.epson-europe.com/40.

Krajnji rok za predaju radova je ponoć 31. jula 2008. godine. Digitalni radovi moraju imati rezoluciju 360dpi, a mogu se poslati putem web stranice. Radovi se mogu poslati i u štampanom obliku, poštom na sledeću adresu: Epson, PO Box 49793, London WC2A 1WA, England. Svi radovi moraju biti veličine do 150mm x 215mm, u uspravnom ili vodoravnom formatu.

Leave a Reply