IT

Ericsson dobio Mobile Merit nagardu

Ericssonovo rešenje Connected Vehicle Cloud dobilo je Mobile Merit nagradu za 2013. godinu u kategoriji Connected World. Mobile Merit nagrade dodeljuju se kompanijama, pojedincima i tehnologijama koje oblikuju način na koji komuniciramo.

„Automobilska industrija je sve globalniji biznis, a povezivanje vozila traži inovativne poslovne modele koji na najbolji način koriste pun potencijal agilnog poslovnog ekosistema“, rekla je Elisabetta Romano, potpredsednica i direktorka za podršku OSS operacijama i pokretanje usluga, poslovna jedinica za podršku, Ericsson. „Connected Vehicle Cloud se nadograđuje i kombinuje postojeće telekomunikacione mreže kako bi stvorio naprednije iskustvo i nove poslovne prilike za ekosistem u čijem središtu je automobil.“

Mobile Merit Awards 2013

Ericssonovo rešenje Connected Vehicle Cloud, zasnovano na Ericsson Service Enablement platformi, daje značajnu priliku automobilskim i tehnološkim kompaniajma da do vozača i putnika dođu na nove načine. To je robustan sistem koji povezuje kreatore aplikacija, državne organizacije, kompanije, proizvođače automobila i korisnike. Rezultat njene primene su drugačije iskustvo tokom vožnje i nove poslovne prilike za sve učesnike ovog ekosistema. Ovom platformom se upravlja centralizovano dok je ona na logičan način razmeštena kako bi se maksimizovale lokalne performanse i usklađenost sa regulatornim zahtevima. Ona zadovoljava postojeće i buduće zahteve za skalabilnošću, bezbednošću i fleksibilnošću u globalnoj automobilskoj industriji.

Mobile Merit nagrade postoje četiri godine, a dodeljuju se za izuzetna dostignuća u industriji mobilnih rešenja. Nagrade se dodeljuju kompanijama, pojedincima i tehnologijama iz svih sektora industrije, za dostignuća sa potencijalno najsnažnijim uticajem na tržište.

 

Više informacija o Ericsson Connected Vehicle Cloud rešenju potražite na adresi: http://www.ericsson.com/ourportfolio/transport-and-automotive-industry/connected-vehicle-cloud.

Leave a Reply