ericsson-m2m
IT

Ericsson i SAP zajedno na tržištu M2M cloud rešenja

Kako bi zadovoljili rastuću potražnju za machine-to-machine (M2M) rešenjima, Ericsson i SAP AG potpisali su ugovor o zajedničkom nastupu na globalnom tržištu i prodaji cloud M2M rešenja i usluga. Rešenja će biti bazirana na kombinovanoj SaaS (software-as-a-service) ponudi Ericssona i SAP-a u okviru M2M okruženja.

ericsson-m2m

Udružena snaga Ericsson usluga, rešenja, tehnologija i mrežnih infrastruktura, koje pokreću Ericsson Device Connection i Service Enablement platforme, potpomognuti SAP rešenjima na HANA® platformi, omogućiće klijentima da pronađu bolje i inovativnije načine da odgovore na potrebe korisnika efikasnije nego ranije.

Celokupna industrija nailazi na prepreke prilikom usvajanju M2M rešenja, prvenstveno zbog nedostatka mrežne povezanost na globalnom nivou koja je ključna za multinacionalne kompanije. Ericsson i SAP se udružuju s ciljem predstavljanja proizvoda koji će ukloniti ove prepreke istovremeno nudeći minimalne investicije u sistem. Takođe, nove mogućnosti će pomoći pri povećanju efikasnosti kompanija u ključnim poslovnim procesima kao što su održavanje, daljinske usluge, logistika i upravljanje prodajom.

Osim rešenja i tehnologije, Ericsson će pružiti i usluge savetovanja, integracije sistema, testiranja aplikacija i uređaja, kao i verifikacije usluga s ciljem efikasne upotrebe mrežnih resursa i boljeg korisničkog iskustva.

Broj korisnika Ericsson Device Connection i Service Enablement rešenja konstantno raste, a među novim klijentima su operatori 3UK, Megafon, Swisscom, TeliaSoneraa i XL Axiata.

Leave a Reply