Događaji · IT

Ericsson Nikola Tesla na 15. INFOFEST-u

Kompanija Ericsson Nikola Tesla je osmi put zaredom na Festivalu informacionih i komunikacionih tehnologija (INFOFEST), održanom od 28. septembra do 3. oktobra u Budvi, predstavila atraktivne novosti iz korporacijskog portfelja.
Prisutne je pozdravila mr.sc. Gordana Kovačević, predsednica Ericssona Nikole Tesle, čime je nastavila tradiciju nastupa na najvišem nivou, a potom su kompanijski stručnjaci i menadžeri održali složenu prezentaciju pod nazivom Explore the Full Potential of Public & Multimedia Solutions.
Ericssonova rešenja iz multimedijske domene na atraktivan su način prikazali Boris Drilo, direktor Inovacija, marketinga i upravljanja portfeljom te Mario Ravić, menadžer za strateški marketing. Zapažen je bio i nastup Željka Popovića,  regionalno poznatog menadžera za strateška rešenja koji je svoju uspešnu prezentaciju na temu digitalnih gradova, nakon zajedničkog kompanijskog nastupa još detaljnije razradio u okviru međunarodne konferencije Regulacija i liberalizirano tržište.

Prezentacijsko-marketinške aktivnosti zaokružio je prigodni rezime u obliku kviza za goste u dvorani, on-line blog te izraženo zanimanje elektronskih i štampanih medija za sva prikazana rešenja. Stručnjaci i menadžeri Ericssona Nikole Tesle iskoristili su INFOFEST i za organizovanje više fokusiranih poslovnih razgovora sa ovdašnjim kupcima i poslovnim partnerima.

Leave a Reply