ericsson
IT

Ericsson širi poslovanje u Velikoj Britaniji

Mobile Broadband Network Limited (MBNL), provajder u zajedničkom vlasništvu kompanija Three UK i EE, potpisao je ugovor sa Ericssonom na polju upravljanja i održavanja MBNL-ove bežične mreže u Velikoj Britaniji.

Ericsson će MBNL-u obezbediti end-to-end upravljačka rešenja koja uključuju centar za mrežno poslovanje, upravljanje performansama mreže, njenu optimizaciju i održavanje kao i podršku na terenu.

ericsson

Ericssonov operativni model usmeren je ka korisnicima i on će Three UK-u i EE-u omogućiti bolji uvid u stanje i performanse svoje mreže ali i pružanje boljeg iskustva samim korisnicima. Takođe, provajderi će dobiti mogućnosti da brzo i efikasno identifikuje segmente mreže kojima će u budućnosti biti potrebna nadogradnja u skladu s dinamičnim i promenljivim zahtevima tržišta.

Grejem Pejn, direktor MBNL-a izjavio je: “Od osnivanja naše zajedničke kompanije u 2007. godini, postigli smo veliki uspeh konsolidacijom složene mrežne infrastrukture, a sve u cilju pružanja najboljih usluga po najnižoj ceni. Zajedno sa Ericssonom nastavićemo da radimo na poboljšanju različitih segemenata naše mreže kako bismo zadržali lidersku poziciju i unapredili korisničko iskustvo.”

Globalno, Eriicsson je potpisao više od 300 ugovora na polju eksternih usluga upravljanja u više od 100 zemalja. Ericsson eksterno upravlja mrežama operatora koji opslužuju više od jedne milijarde pretplatnika širom sveta.

Leave a Reply