Događaji · IT

ERP poslovna rešenja u Privrednoj komori

U saradnji sa Privrednom komorom Beograda i Udruženjem informatičke delatnosti, Datalab je organizovo poslovno‐stručni skup sa temom: ERP poslovna rešenja – uspeh i u vreme krize.

U toku ovog skupa privrednici su imali prilike da se upoznaju sa mogućnostima i načinima korišćenja rešenja iz oblasti planiranja resursa kompanije u savremenom poslovanju i saznaju kako ta poslovna rešenja mogu pomoći da lakše upravljaju kompanijom u veme kada su pravovremena reakcija, brzo identifikovanje problema i usklađivanje sa stalnim promenama u okruženju, uslov za opstanak.

Direktor kompanije Datalab, Aleksandar Spremić je izneo stav da teška vremena zahtevaju odlučne akcije i uverio prisutne da ne postoji dilema i da je sada pravo vreme. Poslovanje u turbolentnom okruženju danas predstavlja veliku poteškoću.

Prisutnima je uživo demonstrirano kako kompanija Datalab upravlja svojim podacima korišćenjem rešenja Panheon 5.5. Direktori dve uspešne domaće kompanije ‐ Centroproizvod i BS Procesor izneli su svoja iskustva iz prakse.

Leave a Reply