IT

eTV stigao do 300-og TV nastavka

Popularna TV emisija već šest godina informiše domaću javnost o trendovima na IT tržištu, a Web portal Live-eTV je zahvaljujući ažurnim informacijama iz sveta IT-ja zabeležio rast poseta od 50% od početka 2009.

eTV, popularna TV emisija posvećena informacionim tehnologijama, stigla je do 300-og nastavka, koji će biti emitovan u nedelju, 3. maja, na televiziji FOX u 08:30.

Zahvaljujući rastućem rejtingu ova emisija će uskoro početi da se emituje i na lokalnim televizijama širom Srbije, kao i na odabranim TV stanicama u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. „Moram da istaknem da do ovog uspeha ne bismo stigli bez naših vernih gledalaca koji se interesuju za IT, ali i bez konstantnog ulaganja u kvalitet i inovacije, koji su doveli do velikog uspeha TV izdanja eTV-a i Internet portala Live-eTV, čija je posećenost porasla za 50 procenata od početka godine“, kaže Radomir Lale Marković, jedan od autora emisije eTV i, uz Veljka Radosavljevića, suvlasnik IT TV Produkcije, kuće koja je zaslužna za to što Srbija ima prvu IT Web televiziju – portal www.live-e.tv

Reporteri emisije eTV su samo u proteklih nekoliko meseci uživo izveštavali sa najvećih svetskih IT skupova, kao što su Mobile World Congress u Barseloni, sajmovi CES 2009 u Las Vegasu i CeBIT 2009 u Hanoveru, kao i SAP Virtualization Week 2009, koji je održan u gradiću Palo Alto, Kalifornija, sedištu mnogih najvećih svetskih IT kompanija. Sa svih ovih lokacija su se uključivali uživo na Web portal Live-eTV, izveštavajući gledaoce u Srbiji, ali i širom sveta, o najznačajnijim trendovima u IT sferi.

Nisu zaobiđena ni domaća dešavanja, pa je tako Live-eTV prenosio uživo svečano otvaranje prodavnice BigBang u tržnom centru „Ušće“ i događanja na stručnim IT konferencijama YU Info 09 i Internet ekonomija Danas Conference Centra. Aktivnosti Live-eTV portala se ne završavaju na informacionim tehnologijama – veliki uspeh je ostvaren zahvaljujući direktnom prenosu koncerta zahvalnosti Beogradskoj filharmoniji, održanom 16. aprila, kojeg je uživo pratilo preko 2000 posetilaca, što je do sada nezabeležen podatak na domaćem Internetu.

Leave a Reply