Događaji · IT

EUnet na INFOTECH 2009 skupu

Kompanija EUnet, kao priznati Internet provajder, biće prisutna na stručnom skupu INFOTECH 2009, koji se održava od 02-04. juna u Kongresnom Centru “Zvezda” u Vrnjačkoj banji.

Prezentacijom “Think Smart-Start Grid“, kompanija EUnet će predstaviti svoj Grid Hosting Servis jedinstven na evropskom tržištu, zasnovan na AppLogic softverskim rešenjima. Grid Hosting predstavlja sledeću generaciju hosting servisa koja je nastala kao rezultat cloud computing revolucije, predvođene od strane velikih kompanija kao sto su 3Tera, Google, IBM, Amazon i Microsoft. Prezentacija će obuhvatiti dva tipa Grid Hosting rešenja: Virtuelni Grid Serveri i Virtuelni Data Centri. Grid Hosting omogućava fleksiblnu infrastrukturu koja je prilagođena brzom razvoju svakog pojedinačnog klijenta i složenih web aplikacija.

INFOTECH 2009 je skup iz oblasti računarskih nauka i informacionih tehnologija u svim segmentima poslovanja, a u okviru koga će vodeće firme iz oblasti informatičkog inženjeringa prezentovati specifična ICT rešenja koja su od posebnog interesa za učesnike skupa.

INFOTECH 2009 će posebnu pažnju posvetiti primeni najnovijih informatičkih tehnologija u razvoju telekomunikacione infrastrukture i servisa, bankarskom poslovanju, poreskoj upravi, primeni ICT poslovanja malih i srednjih preduzeća, racionalizaciji u oblasti proizvodnje…

Leave a Reply