euprava

Dodela nagrade „Diskobolos 2014“ Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave

Informatički savez Srbije (JISA) uručiće Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave prvu nagradu „Diskobolos 2014“ za nacionalni portal eUprave u kategoriji društvene delatnosti u sredu, 10. decembra, u 14 časova, u Skupštini grada Beograda.

Informatički savez Srbije (JISA) u saradnji sa Council of European Professional Informatics Societies (CEPIS), European Economic Chamber of Trade Commerce and Industry (EEIG), regionalnim privrednim komorama, informatičkim asocijacijama 12 evropskih zemalja i velikim brojem domaćih eksperata otvorio je i ove godine konkurs i odabrao najbolja rešenja zasnovana na primeni IKT za nagradu „Diskobolos 2014“.

One thought on “Dodela nagrade „Diskobolos 2014“ Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave

  1. Dejan R. Popovic, dipl. inz.

    Povodom najnovije vesti “Prva nagrada DISKOBOLOS-a za 2014. godinu dodeljena nacionalnom Portalu eUprava”, pronasao sam i sta je “Discobolus – Wikipedia” i sta je “JISA – Jedinstveni informatički savez Srbije”.

    Medjutim, na vebsajtu JISA nisam do sada nasao ovu najnoviju vest. Kako je moguce da ove najnovije vest postoji na vebsajtu MDULS i DEU, a ne i na JISA?

    Usput, pitam se i pitam vas da li je DIS – Drustvo za informatiku Srbije u uniji sa JISA?

Leave a Reply