euprava

Rezultati Javnog konkursa za dodelu sredstava za programe u oblasti razvoja informacionog društva 2014. godine

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija objavljuje preliminarne rezultate Javnog konkursa za dodelu sredstava za programe u oblasti razvoja informacionog društva u Republici Srbiji 2014. godine.

Povodom konkursa je pristigla 201 prijava sa predlozima programa.

Komisija za rangiranje i izbor predloga programa je izvršila ocenu ispunjenosti uslova za učešće predlagača, koji su podrazumevali: da su predlozi programa blagovremeno pristigli na pisarnicu Ministarstva, da predlagač ima status udruženja, zadužbine ili fondacije (nevladine nedobitne organizacije) i da je dostavio potpunu osnovnu dokumentaciju na način predviđen Konkursom. Predlozi programa predlagača koji nisu ispunili ove uslove nisu uzeti u razmatranje.

euprava-you-tube

171 predlog programa je ispunio uslove za razmatranje na konkursu

Preuzmite preliminarno obaveštenje o rezultatima konkursa:

One thought on “Rezultati Javnog konkursa za dodelu sredstava za programe u oblasti razvoja informacionog društva 2014. godine

  1. Dejan R. Popovic, dipl. inz.

    Pokusao sam u e-memorijama “Gugla” da nadjem da li su ove ili prehodnih godina raspisani javni konkursi za dodelu sredstava za programe u oblasti razvoja INDUSTRIJSKOG DRUSTVA u Republici Srbiji. Nisam uspeo, jer ih izgleda – nema!

Leave a Reply