IT

Eurobank Manchester United MasterCard PayPass nove debitne i kreditne kartice

Eurobank je u okviru svog novosklopljenog partnerstva sa čuvenim fudbalskim klubom Manchester United uvela u svoju ponudu dva nova proizvoda – Eurobank Manchester United MasterCard® PayPass debitnu i kreditnu karticu, osmišljene tako da prate dinamičan stil života klijenata, ali i neguju njihov timski duh.

Eurobank Manchester United MasterCard PayPass debitna i kreditna kartica spadaju u grupu najmodernijih platnih kartica sa nizom jedinstvenih pogodnosti, kao i mogućnostima učestvovanja u promotivnim Eurobank/ Manchester United akcijama u kojima korisnici imaju šansu da budu nagrađeni lepim poklonima.

Ove kartice se mogu koristiti na prodajnim mestima u zemlji i inostranstvu, kao i za plaćanja na internetu i za podizanje novca na bankomatima.

MasterCard_PayPass_infografika

Jedno od najvažnijih svojstava ovih kartica je to što, pored standarnog, nude i mogućnost beskontaknog načina plaćanja putem MasterCard® PayPass™ tehnologije na svim prodajnim lokacijama koje podržavaju ovaj vid plaćanja.

Artur Turemka, izvršni direktor kompanije MasterCard za Balkan, objašnjava „PayPass platne kartice imaju ugrađen računarski čip, kao najsavremeniji vid zaštite od neovlašćenog korišćenja. Prilikom svake beskontaktne transakcije, generiše se jedinstveni sigurnosni kod, koji se ne može ponovo upotrebiti za neku drugu transakciju putem te iste kartice.

Takođe, prilikom beskontaktnog plaćanja, kartica je sve vreme u rukama korisnika, što pruža više kontrole i dodatni osećaj sigurnosti tokom kupovine. Važno je istaći da prilikom plaćanjaPayPass karticama nema dupliranja računa za istu transakciju, čak i ako se kartica više putaprinese čitaču“.

Leave a Reply