Događaji · IT

Extreme na Sinergiji 08

Već tradicionalno na Sinergiji je učestvovala i firma Extreme. I ove godine, Extreme je bio sponzor koktela na svečanom otvaranju Sinergije 08, na kome je svim ljubiteljima i poznavaocima tehnologije koje ova manifestacija okuplja, u ime firme Extreme, dobrodošlicu poželeo g. Alan Albulj, nakon čega su svi prisutni mogli da uživaju u nastupu sastava Vrelo.

Tokom trajanja konferencije, Extreme je bio prisutan i u expo delu na, ved čuvenom, CRM Lounge-u na kome su posetioci mogli da se zabave igrajudi stoni fudbal ili da se opuste na stolici za masažu uz kafu ili čaj i prijatnu muziku. Ideja je bila, kao i prošle godine, da se u opuštenoj atmosferi, uz igru i druženje, svi zainteresovani informišu o softveru iz Extreme ponude, naročito o poslovnim rešenjima – Dynamics CRM, Dynamics NAV Express i portalima, kao i načinima za njihovu efikasnu integraciju.

Pored zabavnog sadržaja, u četvrtak 16. oktobra, u okviru predavačkog dela Sinergije 08, održano je i predavanje g. Vladimira Ljubibratida iz firme Extreme i g. Miroslava Vukovida iz kompanije Grand Prom AD, pod nazivom „Implementacija Microsoft Dynamics CRM platforme u preduzedu Grand Prom“. Predavanje je bilo bazirano na demonstraciji konkretnih koraka implementacije Miscrosoft Dynamics CRM platforme u proteklih par meseci, kao i predstavljanju metodologije kroz koju se implementacija vrši.

Prisutni su u ovom delu imali prilike da čuju i više o specifičnostima Trade marketing sektora u kompaniji Grand Prom i načinu na koji ova platforma odgovara na ključne zahteve ovakvog sistema: jedinstven i ažuriran repozitorij klijenata, mogudnost planiranja na osnovu prethodnih rezultata, dobijanje podataka u realnom vremenu, kao i mogudnost sinhronizovanja rada članova tima kroz definisan i merljiv proces rada.

Pored ovog praktičnog dela, g. Vladimir Ljubibratid je dao i kratak osvrt na razvoj kocepta CRM-a u poslednjoj deceniji i promenu poslovne filozofije, kao i na način na koji Microsoft Dynamics CRM rešenje, koje karakterišu upotrebljivost, fleksibilnost i upravljivost, u praksi podržava ovaj koncept

Leave a Reply