Događaji · IT

Extreme na WPC 08 u Hjustonu

Od 7. do 10. jula 2008., u Hjustonu je održana godišnja svetska Microsoft partnerska konferencija – Worldwide Partner Conference (WPC 08), na kojoj je firma Extreme imala dva predstavnika. Ovo je najznačajniji skup Microsoft partnerskih firmi na svetskom nivou i svakako najveći u industriji, a ove godine je okupio blizu 10.000 predstavnika partnerskih firmi iz preko 130 zemalja.

Pored predstavljanja novih projekata, inovacija i strategije kompanije Microsoft za narednu godinu, partnerima je omogućeno da posete predavanja najvećih svetskih imena na polju marketinga, prodaje, menadžmenta, informacionih tehnologija kao i da razmene iskustva sa kolegama iz drugih zemalja.

Cilj konferencije je upoznavanje partnera sa mogućnostima za povećanje poslovnog potencijala korišćenjem inovativnih tehnologija i rešenja primenjenih u realnom poslovnom okruženju.

Među ključnim predavačima na konferenciji partnerima se prvenstveno obratio sam vrh kompanije Microsoft: Steven Ballmer – CEO , Allison L. Watson – Corporate Vice President, Worldwide Partner Group , Kevin Turner – Chief Operating Officer, zatim predstavnik Enterprise and Partner Group, Simon Witts , a potom i predstavnici Microsoft Business Divison i Mobile Communications Business, Stephen Elop i Andy Lees. Kao gostujući predavač, partnerima se obratio i dobitnik Nobelove nagrade Muhammad Yunus osnivač Grameen Bank.

Leave a Reply