Događaji · IT

F-Secure Bowling Challange 2009

Tradicionalna  partnerska konferencija održana od strane generalnog distributera za F-Secure proizvode „Amis Telekomunikacije“ d.o.o. Konferencija je održana u bowling centru „Colosseum“ u Zemunu. U prijatnoj atmosferi i neobičnom ambijentu održane su kratke prezentacije o najnovijim rešenjima F-Secure kuće.

Partneri su imali priliku da slušaju predavanje generalnog menadžera F-Secure za ovaj deo Evrope  Irme Herpokorpi.  Ono što je posebno interesantno je novi koncept koji je predstavljen svim partnerima a to je PSB (Protection Service for Business) odnosno bezbednost kao usluga za poslovne korisnike. Ovo rešenje je idealno za mala i srednja preduzeća sa opsegom od 5-100 računara. PSB postoji u dve varjante jedno je standard (korisnik sam nadzire bezbednost svojih PC-a) i advanced (F-Secure  sertifikovan partner se brine o bezbednosti korisnikovih PC-a).

Takođe je predstavljeni koncept Messaging Security Gateway rešenja u vidu rente.  Nakon prezentacije usledilo posluženje  a nakon toga i takmičenje u kuglanju. Pobedu na ovogodišnjem F-Secure Bowling Challenge odneo je Marko Kovačević  iz Eunet-a ostvarivši najbolji rezultat u pojedinačnoj konkurenciji i time zaslužio vrednu nagradu. F-Secure će nastojati da organizuje, u saradnji sa svojim generalnim distributerom,  još ovakvih događaja.

Leave a Reply