PayPal
IT

Firme u Srbiji od danas mogu da primaju plaćanja preko servisa PayPal!

PayPal od danas nudi osobama koje kupuju preko interneta jednostavniji i sigurniji način online plaćanja, to se posebno odnosi na situaciju kupovine stranim internet stranicama.

Korisnici usluga se osećaju sigurniji kad plaćaju preko PayPala jer ovaj servis nikada ne daje pristup finansijskim podacima kupaca pri obavljanju transakcije i nudi zaštitu za kupce kako bi pomogao da se vrati deo sredstava u slučaju problema posebno u situacijama kada je plaćanje prema osobi koju ne poznaju.

PayPal

PayPal

 

Prodavci mogu da imaju veći komfor primanja sredstava od kupca ako je plaćanje autorizovano od strane PayPal.

 „Vrednujemo i cenimo veličinu mogućnosti za srpsku internet trgovinu. Globalno, 2014. godine trgovina sa inostranstvom preko servisa PayPal su činili skoro četvrtinu sume plaćanja firmi te godine. Zahvaljujući tome da sve više ljudi ima poverenje u servis PayPal i da realizuje plaćanja iz inostranstva, firme u Srbiji imaju sjajne mogućnosti da povećaju prodaju” rekao je Damien Perillat, Izvršni Direktor Pay Pal za Srednju i Istočnu Evropu.

 

Po istraživanju potrošača koja je sproveo Ipsos Vantis, 41odsto kupaca iz ključnih tržišta u Evropi koristi PayPal pri kupovini na stranim internet servisima[1]. U Češkoj, Grčkoj, Mađarskoj, Rumuniji i Poljskoj prodavci koji primaju plaćanja preko PayPala su povećali vrednost plaćanja od kupaca iz inostranstva u proseku za 48 odsto u prvoj polovini prošle  godine u odnosu na isti period 2013. godine.

Za kompanije sistem PayPal je jednostavan za konfiguraciju i rukovanje i nudi pristup stotinama miliona vlasnika računa PayPal u celom svetu.

 

Leave a Reply