Događaji · IT

Geneko Telematic, M2M i RFID rešenja na Cebitu 2008

Beogradska kompanija General  Ekonomik (Geneko) i ove godine samostalno će izlagati na najznačajnijem svetskom ICT sajmu Cebit u Hanoveru, od 4. do 9. marta. Na izložbenom prostoru u hali 14, štand H03 svakodnevno će demonstrirati rad Geneko rešenja koja omogućavaju praćenje i nadzor vozila, pronos podataka preko GSM mreže, daljinsku kontrolu i centralizovano upravljanje korišćenjem računara ili mobilnog telefona:

AVL sistem Fox i Fox Lite za praćenje vozila primenom GPS/GPRS tehnologije, nadzor uređaja u vozilu i upravljanje voznim parkom

GPRS/EDGE ruter za alternativno povezivanja malih računarskih mreža u udaljenim poslovnim jedinica, pristup Internetu i umrežavanje drugih uređaja u IP mrežu korisnika

EVR sistem Falcon za automatsko registrovanje vozila pomoću RF identifikacije preko pasivnih tagova do 10 m udaljenosti

SuperCash S – višenamenski uređaj sa funkcijama fiskalne kase, dopunomata (M-Pay terminala) i podrškom za platni POS terminal

• Sisteme bazirane na GPRS terminalu Spark za centralizovano upravljanje i daljinsku kontrolu UPS uređaja, fiskalnih kasa, mernih i drugih uređaja.

 

Sa Geneko razvojnim inženjerima moći ćete da se konsultujete u vezi primene hardverskih i softverskih rešenja Geneko na području telematike, M2M (Machine-to-Machine), GPRS/EDGE komunikacije i RF identifikacije.

Ova rešenja podržavaju bežičnu komunikaciju između kontrolnog centra i udaljenih uređaja ili vozila i mogu se primeniti u drumskom saobraćaju, industriji, maloprodaji, sigurnosnim sistemima i računarskim komunikacijama.

One thought on “Geneko Telematic, M2M i RFID rešenja na Cebitu 2008

  1. Svetislav

    Pozdrav ljudima iz Geneka. Ja imam pedesetak njihovih GWR rutera i prezadovoljan sam. Stabilni su i nema problema u radu. Imaju jako dobru podrsku. Oni su mi prakticno odradili konfigurisanje uredjaja. Veliki pozdrav za Ivana, momka koji vodi ovaj projekat.

Leave a Reply