IT

GISDATA GRUPA izlaže na čuvenom The Mobile World Congress u Barseloni

GISDATA GRUPA (www.gisdata.com), najveća kompanija za geoinformatička i programska rešenja za razvoj i upravljanje telekom mrežama i uslugama u srednjoj i jugoistočnoj Evropi, izlaže već četvrti put svoja rešenja za telekom industriju na čuvenom, najvećem svetskom događaju mobilne telekomunikacijske industrije – The Mobile World Congress u Barseloni, koji će se upravo održava od 11. do 14. februara 2008.

The Mobile World Congress, pre poznat pod nazivom 3GSM World Congress, najveći je svetski kongres i sajam za mobilne komunikacije, koji predstavlja svetske novitete u telekomunikacijskim tehnologijama. Prošle godine, isto održan u Barseloni, The Mobile World Congress, tada još pod nazivom 3GSM World Congress pod svoje kupole okupio je 1.200 izlagača, te preko 55.000 posetilaca iz čitavog sveta.

Ove, 2008., godine, GISDATA stručnjaci će na Kongresu i izložbi prikazivati velike prednosti sledećih GISDATA rešenja:

• Lokacijski baziranih usluga i alata LBSE 9.2. uključujući OpenLS među-softver i usluge naplate (usluge za krajnje korisnike, upravljanje voznim parkom, mobilne zabavne igre, sadržaj sa lokacijskom komponentom i sl.)
• Geo-marketinških rešenja za bežične telekom operatere
• Rešena za upravljanje fizičkom infrastrukturom
• Sistema podrške poslovanju i sistemee podrške funkcionisanju
• GIS portala i sistema upravljanja odnosima sa korisnicima
• Geoprostornih ESRI SV alata i platformi
• Cellular ExpertTM mrežnih alata za planiranje, od HNIT-Baltica

GISDATA GRUPA je kompanija koja ima preko 500 referenci iz čitavog sveta te iskusni tim stručnjaka za telekom industriju koji rade na ključnim telekom projektima sa vodećim mobilnim operaterima u čitavoj regiji srednje i jugoistočne Evrope, u kojoj GISDATA GRUPA posluje.

Na GISDATA/ESRI/HNIT-Baltic štandu D58, u hali 2.1, GISDATA stručnjaci će prezentovati svoja GIS-zasnovana informatička rešenja dizajnirana za Telekom industriju koja uključuju softver, profesionalnu uslugu i sve potrebne informacije kako za profitabilne usluge sa inovativnom vrednošću, tako i za poslovne operacije i razvoj različitih mreža. Među njima se nalaze rešenja za LBS, OSS, QoS, popis mreža, prostorno upravljanje, upravljanje voznim parkom, planiranje i optimizaciju, naplatu prilagođenu lokaciji, te marketing, prodaju i CRM sisteme.

Leave a Reply