Događaji · IT

Green Oracle Day

Blue, Blue, and more BlueU trenutku kada se veliki broj kompanija, organizacija i pojedinaca pridružuje inicijativama koje za cilj imaju zaštitu životne sredine i poboljšanje kvaliteta života, Kompanija “Oracle” Srbija i Crna Gora je u okviru svojih promotivnih aktivnosti organizovala konferenciju pod nazivom “Green Oracle Day”, koja je održana 05. maja 2009. godine u hotelu Hyatt Regency u Beogradu.

U prisustvu više od 200 “Oracleovih” korisnika i partnera, predstavljene su novine iz oblasti “Oracleovih” aplikativnih i tehnoloških rešenja . Sa druge strane, kompanija “Oracle” iskoristila je ovu priliku da se predstavi kao društveno odgovorna kompanija koja svojom tehnologijom i resursima menja svet na inovativan način, promoviše različitost, brine o razvoju zajednice u kojoj posluje i zaštiti životne sredine.

U tom duhu, za potrebe ove konferencije i štampu svih promotivnih materijala korišćeni su isključivo reciklirani i biorazgradivi materijali (reciklirani papir, pamuk..). Na taj način kompanija “Oracle” Srbija i Crna Gora prudružila se inicijativama koje dolaze, kako iz same korporacije tako i iz institucija u zemlji.

Leave a Reply