IT

HERMES SoftLab usvojio Games 2 System standard

Značajan događaj za internacionalni razvoj ComTrade IT Solutions and Services dogodio se 27. jula ove godine, kada su predstavnici HERMES SoftLab, članice porodice ComTrade kompanija, u Londonu objavili da je naša grupacija u potpunosti spremna za novu verziju G2S (Games 2 System) standarda.

Asocijacija za standarde u gaming industriji (GSA) je nedavno objavila pojašnjenja u vezi svog revolucionarnog G2S 2.0 protokola koji približava gaming industriju sledećoj generaciji platformi za igranje, a samo najveća svetska softverska imena u Gaming industriji su spremna za implementaciju ovog naprednog standarda.

U dosadašnjem R&D radu, HERMES SoftLab je kreirao brojne G2S gradivne blokove i poseduje pune kapacitete da podrži novu verziju ovog protokola. HERMES SoftLab je u okviru ComTrade IT Solutions and Services predvodnik na polju razvoja softverskih rešenja za industriju online igara na sreću. Dosadašnja saradnja će u budućnosti biti proširena, jer ovo polje nudi velike mogućnosti za razvoj i proširenje globalnih poslovnih operacija ComTrade-a.

Leave a Reply