IT

HP personalizuje korisničnu podršku za Instant-On okruženje

HP danas predstavlja važan korak u razvoju svoje Always On podrške, a kroz koji će korisnicima i partnerima omogućiti da situacije s kojima se suočavaju razreše na način koji njima odgovara zahvaljujući pristupu informacijama, ljudima i tehnologiji koja je neophodna za personalizaciju podrške.

Kompanije imaju potrebu da optimizuju proizvode, da razmenjuju ideje, i da na proaktivan način rešavaju probleme radi očuvanja kompetitivnosti u dinamičnom poslovnom okruženju. Nova HP Support Center platforma predstavlja jedinstveno mesto za pristup IT profesionalcima, alatima za internet podršku i prvoj mobilnoj aplikaciji za tehničku podršku.

Naime, upotreba HP Support Center platforme donela je 18 odsto veće zadovoljstvo korisnika internet podrške i 30 odsto više rešenih korisničkih zahteva u prvom pokušaju.

Korisnici Instant-On okruženja očekuju podršku koja daje trenutni pristup relevantnim ljudima i informacijama“, rekla je Sue Barsamian, viša potpredsednica i generalna direktorka, podrška za tehnološke usluge, HP. „Naš pristup podršci je evoluirao tako da je ona pristupačnija i dostupnija, onda kada je to korisnicima potrebno, tako da mogu ostvariti najveću vrednost od svojih IT okruženja.“

HP Support Center platforma korisnicima pruža:

  • Mesto za pristup HP Always On zajednici za interakciju s hiljadama IT profesionalaca, razmenu najboljih praksi za rešavanje problema, i dodavanje sadržaja u bazu znanja. Pored standardne mogućnosti pretrage po ključnim rečima i proizvodima, korisnici mogu brzo pronaći neophodne informacije primenom alata za rešavanje problema korak po korak, a mogu pristupiti i najpopularnijim dokumentima za podršku.
  • Trenutni prostup tehničkoj podršci preko mobilnih uređaja radi brzog rešavanja problema s HP-ovim i odabranim proizvodima drugih kompanija. HP je prva kompanija koja predstavlja inovaciju za koju je podnet patent, a koja koristi prednosti smartfon platformi. Aplikacija za webOS, Android i iOS 4 uređaje biće predstavljena tokom predstojećeg leta.
  • Proces upravljanja internet podrškom radi rešavanja problema korak po korak, upravljanja ugovorima i garancijama, podnošenja slučajeva i povezivanja s HP-ovim stručnjacima. Ovi procesi su integrisani s HP-ovom infrastrukturom za kontakt centre, a rezultat je konvergencija modela pružanja usluga što poboljšava ukupan korisnički ugođaj.

HP primenjuje svoju inovativnu snagu da bi korisnicima dao alate koji će im omogućiti da u potpunosti rafinišu i osveže način upotrebe tehničke podrške“, rekao je Rob Brothers, direktor, podrška za hardver i softver, IDC. „HP Support Center postavlja nove standarde u pružanju podrške preko interneta.“

Dostupnost

Sve mogućnosti su dostupne bez dodatnih troškova, kao deo garancije, HP Care Pack usluga i ugovora o podršci. Neke mogućnosti zahtevaju određeni nivo podrške. HP Support Center će biti dostupan u junu ove godine. Više informacija potražite na adresi www.hp.com/services/supportcenterintro.

HP Support Center omogućava kreiranje Instant-On preduzeća. Instant-On organizacija ugrađuje tehnologiju u sve što radi da bi korisnicima, zaposlenima, partnerima i građanima trenutno pružila usluge koje su im potrebne.

HP-ov događaj za korisnike, HP DISCOVER, održava se od 6. do 10. juna u Las Vegasu, i od 29. novembra do 1. decembra u Beču. Na ovom događaju biće prikazano kako organizacije mogu pokrenuti promene da bi postale Instant-On preduzeća.

 

Leave a Reply