IT

HP pruža partnerima nove mogućnosti za širenje poslovanja

HP predstavlja proširenu Always On podršku s novim partnerskim modelom koji donosi nove mogućnosti za prodaju i pružanje usluga, kako bi partneri proširili poslovanje i povećali profitabilnost.
Da bi ispunili zahteve korisnika, partnerima je potreban pristup velikom broju tehnoloških usluga, od pokretanja desktop okruženja, do hibridnih oblaka, odnosno od osnovnog održavanja, do strateškog konsaltinga.
HP ServiceONE je nova specijalizacija u okviru vodećeg HP Preferred Partner programa, a partnerima omogućava da značajno prošire ponudu tehnoloških usluga ili ponudu kobrendiranih HP usluga. Pored toga, partneri mogu iskoristiti prednost HP-ovog inoviranog sistema nagrađivanja, kao i metriku vezanu za životni ciklus podrške, radi dodatnog povećavanja šansi za veće prihode i smanjivanja rizika.
„Partneri žele da povećaju profit tako što će ponuditi inovativne usluge koje zadovoljavaju sve potrebe korisnika, od projektovanja data centra, do redovne podrške“, rekla je Diana Coso, Services Channel Director, Technology Services, HP EMEA. „ServiceONE povećava šanse za HP-ove partnere tako što im omogućava da svojim korisnicima ponude vredne usluge, dok koriste prednosti HP-ovih prodajnih, tehničkih i marketinških resursa.“

Leave a Reply