IT

HP tehnološki partner polufinalnog meča Dejvis kupa izmedju Srbije i Češke

Kompanija Hewlett-Packard, kao međunarodni sponzor Dejvis kupa, podržaće svojom tehnologijom polufinalni meč između Srbije i Češke, koji se održava ovog vikenda u Beogradskoj areni.

Najveća svetska tehnološka kompanija postala je početkom ove godine zvanični tehnološki sponzor Dejvis kupa i sa Međunarodnom teniskom federacijom potpisala četvorogodišnji ugovor. Glavni sponzor BNP Paribas ulazi u desetu godinu sponzorisanja, a u 2010. godini pridružilo se još šest sponzora i partnera uključujući i HP.

„Velika nam je čast što ćemo podržati ovaj veliki međunarodni događaj na našem terenu i to u istorijskom trenutku za srpsku reprezentaciju, koja prvi put igra u polufinalu. Naša svetska rasprostranjenost je jednaka turniru i drago nam je što imamo priliku da obezbedimo inovativna tehnološka rešenja i usluge koje će obožavaoce sporta približiti jedan korak bliže terenu”, rekla je Vesna Rakić, marketing menadžer HP grupe za personalne sisteme u Srbiji.

Dejvis kup oslikava uzbuđenje i strast međunarodnog takmičenja, pružajući najviši nivo teniskog takmičenja milionima obožavalaca širom sveta. HP će biti nezamenjiv tehnološki partner Dejvis kupa i svojom ekspertizom i proizvodima će unaprediti Dejvis kup susrete širom sveta. HP će takođe savetovati Međunarodnu tenisku federaciju kako da unapredi svoje informacione sisteme i Internet resurse. Međunarodna teniska federacija trenutno poseduje najveću tenisku bazu podataka, a njena grupa veb sajtova obuhvata i veoma uspešne zvanične sajtove Dejvis kupa, www.daviscup.com.

Leave a Reply