IT

Hrvatski RECRO-NET otvara predstavništvo u Beogradu

U prijatnom druženju u klubu Colonial Sun, Bulevar Vojvode Putnika 32-34, u utorak 09.06.2009. sa početkom u 16:00 sati, biće svečano otvaranje firme RECRO-NET d.o.o. Beograd koja je deo jednog od vodećih regionalnih sistem integratora, firme RECRO-NET.

RECRO-NET je Hrvatska ICT firma, jedna od vodećih u području umrežavanja, sigurnosnih i sistem integracijskih rešenja sa delovanjem i korisnicima u Hrvatskoj, bližoj i daljoj regiji.

Firma je visoko specijalizovana i nudi usluge projektovanja i razvoja, konsaltinga, izvođenja, nadzora, održavanja i unapređivanja sofisticiranih IT sistema sa naglaskom na kvalitetan odnos sa korisnikom kao podlogom za obostrani razvoj.

RECRO-NET zasniva svoju ponudu na strateškom partnerstvu sa svetskim ponuđačima IT opreme kao što su Cisco Systems, Microsoft, HP, IBM, Tandberg, Symantec, Arbor, Compuware, Open Trust i drugi. Firma je stekla najviše i najbrojnije partnerske statuse kao što su: Cisco Gold Partner, Cisco Learning Partner, Microsoft Gold Partner, HP Gold Preferred partner.

Leave a Reply