html
IT

“HTML i CSS” kurs u Smartu

Web programiranje podrazumeva izradu programskog koda i web aplikacija čija je realizacija vezana za internet. Web programiranje se odnosi na automatizaciju i povezivanje određenih procesa u cilju izvršavanja logičkih zadataka, objedinjuje kreativan dizajn korisničkog interfejsa i matematičko logičku pragmatičnost u izradi funkcionalnog programskog koda. Izbor alata u web programiranju najčešće zavisi od tipa servera i zahtevnosti konkretnog projekta.

html

HTML je univerzalni jezik za Web, pomoću kojeg možete da naučite kako da pravilno kreirate i pravilno dizajnirate različite tipove Internet prezentacija, kodiranjem i kroz rad u tekst editoru. Ovladaćete HTML programskim jezikom, u cilju izrade modernih Internet prezentacija. Pripremićete se u potpunosti za napredovanje u web programiranju, kreiranju dinamičkih internet prezentacija kao i za web dizajn. Nakon ovog kursa bićete u mogućnosti da samostalno kreirate kompletan i funkcionalan web sajt.

Ukoliko želite da nam se pridružite na kursu vaše prijave pošaljite na:[email protected] ili se prijavite putem telefona 021 47 28 200.

Detaljan sadržaj kursa možete pogledati ovde.

Leave a Reply