IT

I ove godine BEST kursevi za studente

BEST (Board of European Students of Technology) je neprofitna i apoliticka studentska organizacija, koju sacinjavaju i vode iskljucivo studenti.

Čini je vise od 80 Lokalnih BEST Grupa (LBG) na isto toliko univerziteta, u skoro 30 zemalja sirom Evrope.
BEST pomaže studentima da postanu internacionalno orijentisani, da bolje razumeju druge kulture i drustva, i da razviju kapacitete za rad u kulturološki raznolikim okruženjima.

Glavna aktivnost BEST-a je omogucavanje komplementarnog obrazovanja za studente, kao znacajne dopune obrazovanju koje je vec obezbedjeno na univerzitetu.
Svake godine, Lokalne BEST Grupe organizuje kurseve koji su podeljeni u 4 sezone (po godisnjim dobima).
Ovog leta, organizuje se 55 akademskih kurseva, različitih tema iz oblasti tehničkih i tehnoloskih nauka, kao i iz oblasti menadzmenta, ekonomije, zastite zivotne okoline…
Prijavljivanje na kurseve je vise nego jednostavno:

  1. otovorite nalog na sajtu www.best.eu.org
  2. odaberete kurs na koji zelite da odete, kliknete na opciju ’’Apply’’ (obratite samo paznju da li tema kursa iziskuje neko prethodno znanje, i mozete da se prijavite na najvise 3 kursa po sezoni)
  3. otkucate i posaljete zanimljivo motivaciono pismo na engleskom jeziku
  4. bicete obavesteni od strane Lokalne BEST Grupe kada treba da dodjete na validaciju naloga. Validacija predstavlja nacin provere redovnosti nekog studenta Univerziteta u Novom Sadu na osnovu prilozenog indexa
  5. Da biste putovali,ne treba vam ni zavidan prosek ocena, a nije ni obavezno da budete clan BEST-a
  6. Smestaj i hrana su placeni,kao i participacija! Vi placate samo put!

Spisak svih kurseva,i detaljnije informacije o temama,terminima i mestima njihovog odrzavanja,mozete naci na sledecem sajtu:
http://www.best.eu.org/student/courses/coursesList.jsp
Ukoliko imate nekih pitanja, ili bilo kakvih nejasnoca- pisite slobodno na: [email protected]
Iskoristite priliku da negde otputujete preko leta, naucite nesto, upoznate ljude razlicitih kultura, a pritom se i zabavite.

Rok za prijvljivanje je do 11.aprila.

Leave a Reply