IT

I simpa, i profi – Fuji FinePix SL240 digitalac

U potrazi ste za moćnim, a povoljnim digtalnim apratom? Želite rešenje koje pravi i dobre fotografije i kvalitetne video snimke? Bitno vam je i da aparat nije previše glomazan? Ako je tako, onda razmislite o modelu FinePix SL240 kompanije Fujifilm, koji spaja vrhunske radne karakteristike u malom pakovanju.

Ovo je digitalac namenjen i početnicima i poluprofesionalcima i uopšte svim ljubiteljimakvalitetne fotografije. Baziran je na senzoru osetljivosti od 14MP i poseduje optički zum od 24x, što garantuje dobru detaljnost fotografija i besprekornu reprodukciju boja.Odlično leži u rukama, a zbog svojih malih dimenzija može se nositi oko vrata ili ruku.

Njegov moderan dizajn čini da se savršeno uklapa uz najrazličitije odevne predmete – verujemo da ćete sa njim lepo izgledati i na plaži i dok šetate. Kao što smo rekli cena mu je sasvim pristupačna i upravo zbog nje postaje pravi hit na tržištu. Ako vam se dopada i želite više da saznate o njemu ovo je Web adresa koju obavezno morate da posetite.

Leave a Reply