Događaji · IT

ICT nagrada za S&T-u u Srbiji

 

 

S&T Serbia osvojila je Diskobolos nagradu za projekat prve SAP CRM implementacije u zemlji u kompaniji Serbia Broadband (SBB) – najvećem kablovskom operateru u Srbiji.

 

Svečanom ceremonijom u hotelu Interkontinental, dodeljena su priznanja za najuspešnija ostvarenja zasnovana na korišćenju informacionih i komunikacionih tehnologija u svim sferama društvenog i privrednog života na nivou naše regije. Jedinstveni informatički savez Srbije, JISA, dodeljuje ovo prestižno priznanje kompanijama i organizacijama koje su dale poseban doprinos razvoju ICT društva u Srbiji i regionu. Ceremoniju dodele Diskobolos-a, najvišeg priznanja JISA, otvorio je pomoćnik ministra za informatičko društvo, mr Nebojša Vasiljević.

Ove godine, u kategoriji “usluge”, S&T Serbia je izabrana kao kompanija koja se poduhvatila jednog od najvećih i najambicioznijih projekata – prve SAP CRM implementacije u Srbiji.
Projektom, koji je zbog svoje kompleksnosti trajao godinu i po dana, pokriveno je poslovanje SBB-a u više od 20 gradova u Srbiji.
CRM rešenje (softver za upravljanje odnosa sa korisnicima) obuhvatilo je naplatu (biling), marketing i servis centar tako da je praktično kompletno poslovanje SBB-a informatički pokriveno SAP softverom i IT infrastrukturom koju je obezbedio S&T.
Na implementaciji ovog rešenja za koje je bilo potrebno veliko iskustvo, znanje i veštine, radio je tim konsultanata iz S&T-a i značajan broj ključnih korisnika kompanije SBB, a sistem je nakon implementacije počelo operativno da koristi preko dvesto radnika SBB-a.

Leave a Reply