IT

IN2 Predstavništvo Beograd donira 170.000,00 dinara u humanitarne svrhe

Članice IN2 grupe, firme IN2, INsig2 i Info Opus iz Zagreba, varaždinska IGEA i Predstavništvo IN2 u Beogradu, ove su godine udružile svoje snage za realizaciju želje da se u ove novogodišnje dane pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija. Finansijska sredstva za poklone poslovnim partnerima prenamenjena su ove godine u humanitarnu donaciju te upućena organizacijama i ustanovama čija je osnovna aktivnost usmerena ka humanitarnom radu prvenstveno s decom i njihovom lepšem, humanijem i boljem životu.

IN2 Predstavništvo Beogradu odlučilo se za novčanu donaciju od 170.000,00 dinara štićenicima Doma za decu i omladinu ometenu u mentalnom razvoju – Sremčica u Beogradu kao podršku aktivnostima stručnog tima ljudi koji vode ovu ustanovu koji se svojim svakodnevnim radom zalažu za pravo na normalan život njihovih štićenika. O ovoj ustanovi više informacija možete videti na adresi www.sremcicadom.org.yu .

Ukupna vrednost donacija IN2 grupe iznosi oko 14.000,00 Eura. Sredstvima upućenima na više adresa, preduzeća iz IN2 grupe željele su još nekome ove praznike učiniti veselijim, te se nadaju da su u tome i uspeli.

Leave a Reply