IT

Informatika a.d. novi Fujitsu “SELECT Partner”

Mreža kompanije Fujitsu u Srbiji osnažena novom sertifikacijom partnera u oblasti servera, sistema za skladištenje podataka i mobilnih poslovnih rešenja. Fujitsu Technology Solutions objavljuje da je kompanija „Informatika a.d.“ iz Beograda uspešno sertifikovana za oblasti servera i sistema za skladištenje podataka, kao i mobilnih poslovnih rešenja kompanije Fujitsu – i tako stekla status Fujitsu SELECT partnera.

Taj status je potvrda i svojevrstan garant korisnicima iz Srbije i regiona da u procesu razmatranja, odabira i implementacije rešenja kompanije Fujitsu, mogu u potpunosti da se oslone na ekspertizu i stručnost inženjera Informatike.

„SELECT Partner“ program je standardna edukativna platforma na kojoj kompanija Fujitsu gradi i razvija svoju i profesionalnu partnersku mrežu širom sveta.

Materija i ispiti koje stručnjaci naših lokalnih partnera uspešno savladavaju su, kao i svugde u svetu – zahtevni i rigorozni. Zato svaki ovakav sertifikat jasno ukazuje na snaženje naše partnerske mreže i obavezuje nas na veće zadovoljstvo naših korisnika“, istakao je tim povodom Milorad Vračević, rukovodilac „SELECT Partner“ programa u predstavništvu kompanije Fujitsu Technology Solutions u Srbiji.

Leave a Reply