Događaji · IT

Infostud dodelio laptop računar srednjoj Ekonomskoj školi iz Niša

U sklopu nagradne ankete o izboru studija na sajtu prijemni.infostud.com, Infostud se odlučio da nagradi školu iz koje se odazvalo najviše maturanta. Vrednu nagradu u vidu laptop računara dobila je srednja Ekonomska škola iz Niša.

Laptop je školi dodeljen prilikom otvaranja XV „Smotre đačkog zadrugarstva” kojoj je srednja Ekonomska škola iz Niša bila domaćin. Otvaranju ove manifestacije je prisustvovalo oko 150 zvanica iz političkog i akademskog života Niša. Na ceremoniji otvaranja, Tomislav Ćetković je u ime kompanije Infostud uručio laptop direktoru srednje ekonomske škole i poželeo svim maturantima ove škole da uz pomoć sajta prijemni.infostud.com sa što manje problema i što uspešnije premoste prijemni ispit koji ih očekuje na fakultetima i visokim školama.
Direktor srednje škole, gospodin Dragan Aleksić zahvalio se Infostudu na lepom gestu i  istakao da mu je veoma drago što su učenici baš njegove škole bili najbrojniji posetioci sajta prijemni.infostud.com.

Inače, u anketi sajta prijemni.infostud.com je učestvovalo ukupno 285 četvorogodišnjih škola i preko 40.000 maturanata iz čitave Srbije. Maturanati (njih oko 800) koji su popunili anketu, dali su svoje mišljenje o izboru fakulteta, načinu pripremanja za prijemni i samo studiranje  kao i svim ostalim aspektima koji se tiču upisa na fakultete i visoke škole u Srbiji.

Rezultati ovog istraživanja, javnosti će biti predstvljeni uskoro.

Leave a Reply