Događaji · E-servisi · IT

Infostud na E-trgovini

Na etrgovini, priznatoj domaćoj konferenciji o elektronskoj trgovini i elektronskom poslovanju, Stefan Salom, zamenik direktora Infostuda, održao je predavanje na temu “Potencijali Internet tržišta u Srbiji”.  Na poziv organizatora, predavanje je održano prvog dana konferencije i pred publikom od oko stotinjak ljudi, najviše iz domaćeg IT sektora, weba i elektronskog poslovanja.

„Kao ilustraciju toga koliki rast čeka Internet tržište u Srbiji naveo bih sledeće poređenje. Poslovi.infostud.com, kao ubedljivo najveći srpski sajt za objavljivanje oglasa za posao, mesečno objavi oko 1.800 oglasa za posao, dok vodeći sajt u Slovačkoj (zemlji koja ima za trećinu manje stanovnika nego Srbija) mesečno objavi oko 15.000 oglasa za posao”, izjavio je Salom tokom prezentacije.

Konferencija e-trgovina se po 8. put održava na Palića i traje od 16. do 18.april. Kompanija Infostuda bila je i jedan od medijskih pokrovitelja ovogodišnje manifestacije.

One thought on “Infostud na E-trgovini

  1. Milan

    Career Builder objavi stotine hiljada oglasa mesečno, a jedan oglas košta najmanje $400 pa vi vidite. Naravno, ima tu brdo kompenzacija. Dalje, jedan drugar mi je kazao da je punu uslugu u Austriji (traženje ljudi, provera od strane HR agencije i sl.) platio 1600 € za jednog čoveka. Na Infostudu je oglas mnogo jeftiniji. To je lepo, ali ima i mane, ma koliko to čudno zvučalo. Onaj Welness više svima popi mozak.

Leave a Reply