IT

Interkativni štand Infostuda na ovogodišnjem Career Days-u

Na ovogodišnjem sajmu zapošljavanja „Career Days 2009“ Infostudov tim za zapošljavanje i građenje karijere će pregledati biografije kandidata i na licu mesta sugerisati kakve je izmene potrebno uneti kako bi se poboljšao kvalitet CV-a. Ideja je da CV bude dodatno proveren pre nego što ga kandidati pošalju poslodavcu, a u cilju što uspešnije potrage za poslom. Sakupljanje i pregledanje biografija zakazivaće se na štandu Infostuda.

Ovogodišnji nastup kompanije Infostud na Career Days-u biće obogaćen i predstavljanjem Internet kalkulatora za nastup na inervjuu za posao. Kalkulator za intervju za posao je servis sajta www.poslovi.infostud.com koji na zabavan i inovativan način posetiocima pomaže da što bolje osmisle svoj nastup pred poslodavcem i što uspešnije prođu intervju za posao. Uz pomoć kalkulatora posetioci sajma biće u prilici da prođu svoj virtelni intervju za posao, obrate pažnju na najčešće greške kandidata i saznaju najčešća pitanja poslodavaca. Na svaki odgovor kandidata odmah se dobijaju komentari i smernice kako i na kojim mestima unaprediti sopstveni nastup, na osnovu kojih mogu uspešno povećati šanse za dobijanje posla

Osim ovoga na Infostudovom štandu posetioci će biti u prilici da preuzmu jedinstveni „Priručnik za traženje posla u 16 koraka“. Ovaj priručnik vodi kandidate kroz 16 neophodnih koraka koje je neophodno preuzeti kako bi se što efikasnije i lakše došlo do željenog zaposlenja.

Infostud će se posetiocima predstaviti na štandu A18 na sajmu „Career Days 2009“ koji će se od 8 do 9. aprila održati u beogradskoj Areni.

Leave a Reply