IT

Iskoristite leto za sticanje Microsoft zvanja

U današnje vreme sve veće složenosti informacionih tehnologija i postavljanja sve većih zahteva za specijaliste u ovoj struci, značaj sticanja dopunskog obrazovanja postaje mnogo veći nego ranije. Ne samo radi diplome ili sertifikata koji bi trebalo da pruži prednost pri zapošljavanju u odnosu na one koji ga nemaju, već prvenstveno zbog znanja koje se prilikom pohađanja kurseva i škola može steći.

Letnja ponuda specijalističkih kurseva u školi kompjutera Smart School obuhvata široku lepezu izbora. Već krajem jula meseca, organizuje se MCSA (Microsoft Certified System Administrator) bootcamp. Za svega 14 dana intenzivnih predavanja od 8 školskih časova, održaće se kompletan Microsoft-ov kurs za sistem administratore. Na kursu polaznici će raditi iz originalne Microsoft literature i biće im omogućeno polaganje Microsoft ispita u Smart-u kao zvaničnom Prometric testing centru. Pored stručnog dela, svim polaznicima je obezbeđena i večera u „Beloj Vili“ u Novom Sadu.

Krajem avgusta meseca, održaće se i Upgrade kurs sa MCSE 2003 na MCITP za Windows Server 2008. Ovaj kurs nadogradnje će omogućiti lakši upliv u najnovija zvanja za IT Profesionalce, ali i znanja potrebna za rad na najnovijim Microsoft tehnologijama. Kurs će trajati 26 dana po 4 školska časa dnevno.

Među najavljenim kursevima nalazi se i specijalistički kurs Microsoft Exchange Server 2007, na kome će polaznici naučiti instalaciju i upravljanje Exchange Server-om, upravljanje Messaging zaštitom, oporavak Messaging servera i baza podataka upotrebom Microsoft Exchange Server-a 2007, kao i planiranje, rad i upravljanje sa Microsoft Center Configuration Manager-om 2007. Predviđeno trajanje kursa je 20 dana intenziteta od 4 školska časa dnevno.

Specifičnost škole kompjutera Smart School je što je upravo ona jedini Microsoft sertifikovani Learning centar u Vojvodini odnosno jedini ovlašćeni centar koji može da vrši Microsoft edukaciju. Sve Smartove učionice u kojima se vrši obuka zadovoljavaju najviši Microsoft standard koji podrazumeva računare najnovijih generacija, projektore i savremena nastavna sredstva. Međutim prava vrednost škole kompjutera Smart School se ne krije u nastavnoj opremi koju ima, nego u kvalitetu predavača koji imaju titulu Microsoft sertifikovanih trenera ali i bogato praktično iskustvo u upotrebi Microsoft tehnologija.

Leave a Reply