IT

Iskustva testiranja Samsung I7500 Galaxy sa Android platformom

Samsung I7500 Galaxy sa platformom Android™ besplatno će testirati 50 prijavljenih koji su dali najpribližniji odgovor na pitanje postavljeno na Telenorovom test portalu http://test.telenor.rs.

Dodela telefona ogranizovana je u Telenorovom Intro centru na Novom Beogradu, gde su dobitnici bili u prilici da čuju sve o prednostima ove inovativne platforme, samog telefona i iskustvima jednog korisnika.

Samsung Galaxy će biti ustupljen dobitnicima na šest meseci, a najzanimljivija korisnička iskustva biće objavljena na test portalu. Za potrebe testiranja obezbeđene su i Telenor SIM kartice sa besplatnim protokom podataka i besplatnim minutima i porukama u okviru Telenor mreže.

Samsung I7500 Galaxy ima podršku za sve Google™ veb servise, kao što su Google Search™, Gmail™, Calendar i druge onlajn aplikacije, uz mogućnost brze i jednostavne sinhronizacije. Ovaj pametni telefon automatski se povezuje sa Gmail profilom i korisnik može da ažurira poštu, kalendar i druge aplikacije. Samsung I7500 Galaxy sa platformom Android poseduje i blutut, USB 2,0 i GPS prijemnik.

Goran Aničić preneo je svim dobitnicima svoje iskustvo u koriscenju telefona Samsung Galaxy

Leave a Reply