Događaji · PC računari

2. Retail IT Summit ove godine u Beogradu

Prestižan događaj za trgovce ove godine okupiće renomirane svetske proizvođače IT opreme za trgovine kao i veliki broj top menadžmenta domaćih i inostranih trgovaca. Tema ovogodišenjeg događaja je: korisnik u centru strategije – put ka većem profitu. Koja je idealna biznis strategija koja korisnika stavlja u centar naših aktivnosti? Kako tehnologije ovaj proces mogu učiniti boljim i bržim? Na kraju krajeva, kako nove tehnologije mogu pomoći trgovcima u povećanju profita?

Na ova i druga pitanja odgovoriće vrsni stručanjci iz renomiranih svetskih i domaćih kompanija poput Aldate, Datalogic Mobile-a, Asseco-a, i mnogih drugih, a u izlagačkom delu, na licu mesta moći ćete da se upoznate i informišete o najnovijim i najaktuelnijim trendovima iz ove oblasti. Specijalni gost događaja biće IT direktor dm-a Vladimir Majstorović, a kao ekskluzivni medijski partner, događaj će propratiti magazin „Market“. Događaje Retail Medije tradicionalno prati Microsoft-ov Speak magazin, koji redovno izveštava o temama koje se obrađuju na Retail IT Samitima.

Retail Media iza sebe ima veliki broj događaja kako u Srbiji tako i u Hrvatskoj. I Retail IT Summit bio je prvi događaj ove kompanije u Dubaiju, i definitivno je pobrao simpatije trgovaca i proizvođača Bliskog Istoka.

2.Retail IT Summit u Srbiji održaće se 10. Maja u hotelu „Holiday Inn“ u Beogradu, sa početkom u 9h. Za više infomracije posetite: www.retail-it-summit.com

Leave a Reply