Događaji

2. Retail IT Summit u Hrvatskoj

Koji su najsavremeniji trendovi u krugovima maloprodajne industrije današnjice? Na koji način se najsavremenije tehnologije implementiraju u poslovne procese? Kako povećati profit optimizacijom troškova i povećati promet? Gde upoznati ključne ljude retail IT-a?

14. oktobra u Hotelu Antunović u Zagrebu na drugom hrvatskom Retail IT Summit-u okupiće se predstavnici hrvatske i regionalne maloprodajne industrije i vodeći svetski proizvođači. Na generalnu temu samita “Kako povećati profit i zadržati lojalnost kupaca” govoriće istaknuti predstavnici brojnih svetskih i hrvatskih proizvođača i trgovaca. Hrvatski Gavrilović će predstaviti integraciju kompleksnih poslovnih sistema, predstavnik američkog Milestone-a govoriće o povećanju profita upotrebom idealnih sistema zaštite, predstavnik NCR-a približiće koncepte self servisa kroz prizmu optimizacije troškova i povećanja profita.

Listi predavača priključio se i general menadžer logističkog centra Tesco-a u Mađarskoj, Gabor Horvath. Asseco će predstaviti koncepte kupovnih medijuma, loyalty kartica I njihovu snagu u zadržavanju i pridobijanju kupaca, Aldata će predstaviti alate forecasting-a kao inputa za efikasno popunjavanje zaliha , dok će predstavnik firme domaćina Retail Medije (www.retail-media.info) predstaviti strategiju, koncepte i činjenice o uticaju vizuelnih sadržaja na odluku o kupovini, a samim tim i povećanju profita. Brojni hrvatski i svetski proizvođači hardvera i softvera za retail naći će se na mestu izlagača, dok će top menadžment hrvatskih i regionalnih trgovaca na jednodnevnom događaju saznati koje su to inovacije u krugovima regionalnih i svetskih retail brendova i na koji način doprinose povećanju profita.

Sad već tradicionalni Retail IT Summit-i u organizaciji Retail Medije i Service Plus IT-a donose uvek aktuelne i teme u fokusu, obrađuju ih, analiziraju i postavljaju trendove. Po drugi put u Hrvatskoj, Retail IT Summit, 14. Oktobra otvoriće mnoge teme za diskusiju i pružiti idealnu podlogu za definisanje i realizaciju novih izazova hrvatske maloprodajne industrije.

Leave a Reply