Događaji

3. Amisov dan IT Sigurnosti u Beogradu

U organizaciji kompanije Amis Telekomunikacije d.o.o. Beograd i Amis d.o.o Maribor dana 23.11.2012.održana je Konferencija “3 Amisov dan IT Sigurnosti u Beogradu” u Klubu “Novak” na Dorćolu.

Na konferenciji su bili pristuni Amisovi partneri iz cele Srbije, koji su pomogli u organizaciji konferencije.  Takođe, prisustvovali su i predstavnici  IT sektora većih banaka, osiguravajućih kuća, državnih institucija, Ministarstava, javnih preduzeća i mnogih drugih kompanija. Imali su priliku da se na jednom mestu upoznaju sa rešenjima, čuju najnovije vesti o pretnjama i novim načinima napada, da razgovaraju i razmene informacije i iskustva iz oblasti IT zaštite kao i da uživaju u dobrom druženju.

Ovom prilikom prisutnima je prikazan spektar rešenja koja su predstavili partneri Amis telekomunikacija:

–  F-Secure – Najbolje antivirusno rešenje u 2011. godini prema izboru nezavisne organizacije AV-Test

–  iStor – Vodeća komapanija skladištenja podataka na svetu, omogućava pouzdano i sigurno backup-ovanje podataka u realnom vremenu

–  NETASQ – Najveći evropski proizvođač Firewall uređaja. Jedini koji poseduje EU i NATO sertifikat

Predavači: 

F-Secure – Michael Dahl, director, F-Secure Regional Operations

Netasq – Akos Bodis, Regional Manager for Central & Eastern Europe

iStor – Blaž Vodlan, Security Solutions Adviser

 

Kompanija Amis, osnovana je 1995.godine i vodeći je alternativni provajder integrisanih komunikacija na području Interneta, Telefonije i IP Televizije u Sloveniji i Hrvatskoj. Njena istorija je kratka ali eksplozivna, jer kompanija u poslednjih nekoliko godina beleži ogroman rast.

Korisnici kompanije Amis su zahtevni korisnici. Zahtevaju efikasna i kvalitetna rešenja. Različite studije potvrđuju vrhunski kvalitet Amisovog servisa.

Godine 2004. kompanija Amis dopunjuje svoju ponudu F-Secure bezbedonosnim rešenjem vrhunskog kvaliteta, otvara kancelariju u Beogradu “Amis Telekomunikacije d.o.o.” i postaje zastupnik i ovlašćeni distributer za celu teritoriju Balkana.

Godine 2011. proširuje asortiman sa novim proizvodima i uslugama, Netasq-om i iStorom,  kojima zaokružuje IT Security ponudu za svoje korisnike.

Od 2011. Godine Kompanija Amis u nizu konferencija Dani IT sigurnosti održanim u svim većim gradovima Balkana započela je kampanju prezetovanja svojih rešenja. U tom poslu veliku podršku je dobila od lokalnih partnera. Sa razgranatom partnerskom mrežom, koja se iz godine u godinu uvećava, sa ponosom može da istakne da se nalazi u samom vrhu ponuđača IT sigurnosnih rešenja i da iz godine u godinu beleži rast kupaca, koji su prepoznali vrhunski kvalitet rešenja i vrhunsku i pouzdanu podršku.

Leave a Reply