Događaji

3 nova proizvoda i jedno lansiranje na Sinergiji 09

Windows 7, Windows Server 2008 R2, Microsoft Exchange Server 2010 – 3 nova sjajna proizvoda, jedno lansiranje – i sve to na Sinergiji 09.

Ovogodišnju Sinergiju sigurno će obeležiti istovremeno lansiranje 3 nova sjajna proizvoda: Windows 7, Windows Server 2008 R2 i Microsoft Exchange Server 2010. Pozivamo sve učesnike i posetioce Sinergije da saznaju kako inovacije u ovim proizvodima pružaju poznata i integrisana rešenja koja će im pomoći da se uhvate u koštac sa pitanjima troškova, produktivnosti i tehnologija kao poslovnim izazovima.

Kada i gde?

Sinergija predavanja: Pripremljena su brojna predavanja posvećena svakom od ovih proizvoda; informišite se na vreme o njima i njihovom tačnom rasporedu na matičnoj strani Sinergije www.mssinergija.net i stranici posvećenoj agendi Sinergije 09 http://www.mssinergija.net/agenda_lb.aspx.

Sinergija Expo, Microsoft štand: Istovremeno lansiranje ova 3 proizvoda slaviće se na Microsoftovom štandu; nezaobilaznom pit stopu boravka na Sinergiji, a za sve posetioce štanda i učesnike predavanja o ovim proizvodima pripremljeni su prateći sadržaji, brojne nagrade i iznenađenja.

Proverite Windows 7 i sjajne performanse koje pruža, kao i poboljšanu bezbednost i kontrolu. Saznajte kako je Windows Server 2008R2 razvio postojeće tehnologije i dodao nove funkcionalnosti. Upoznajte se sa najnovijim izdanjem Exchange Servera sa kojim ćete postići bolje poslovne rezultate, kontrolišući troškove usvajanja i primene, administraciju i pridržavanje pravila poslovanja.

Zbog svega gore navedenog Microsoft je rešio da produži aktuelni talas prijava po povlašćenoj ceni u iznosu od 28.975,00 + PDV.

Leave a Reply