Događaji

4. skup MobileMonday Srbija

Četvrti domaći MobileMonday događaj održava se 12. septembra od 18h u Kulturnom Centru Grad u Beogradu, a tema događaja će biti tablet uređaji. Michael-Jakob Reinartz iz Telekom Austrija grupe će održati predavanje o globalnim i evropskim trendovima u njihovom korišćenju. Biće održana još dva predavanja koja će se baviti aktuelnom ponudom tableta kod domaćih operatera i razvojem aplikacija za ove uređaje.

Michael-Jakob Reinartz (Director of Group Terminal Management & Partnering) iz Telekom Austrija grupe održati predavanje o globalnim i evropskim trendovima u korišćenju tablet uređaja, uz osvrt na situaciju u Srbiji i regionu. Ovo predavanje je omogućio Vip, koji je i glavni sponzor ovog MobileMonday događaja.

Predavanje će održati i Dragana Petković (Chief of Operations of Wiseman) koja će govoriti o aktuelnom stanju na rastućem tržištu tableta u Srbiji, ponudama operatora, potrebama korisnika i tome kako se i za šta koriste tableti u svetu i kod nas.

Tomislav Car (Infinum d.o.o.) iz Zagreba će biti treći predavač i on će podeliti iskustva i specifičnosti razvoja softvera za tablet uređaje.

PRIJAVE
Prisustvovanje MobileMonday događajima je potpuno besplatno, potrebno je samo da se registrujete.

Mobile Monday tradicionalno okuplja profesionalce i entuzijaste iz oblasti telekomunikacija, sa posebnim naglaskom na informisanje i edukaciju o savremenim mobilnim tehnologijama, druženju i umrežavanju. Događaj realizuju organizacije NIITiz Niša i SEEICTiz Beograda.

Vip je glavni sponzor događaja, podršku je pružio i RNIDS, a pristup Internetu obezbedio EUnet.

Leave a Reply