Događaji

8. Combis konferencija – Kreiranje nove poslovne stvarnosti u digitalnom svetu

a osmo izdanje tradicionalne Combis konferencije Combis je pripremio kvalitetnaknow-how predavanja o iskustvima primene ICT-a u Hrvatskoj i regiji.

Osma Combis konferencija, jedna od najvećih hrvatskih tehnoloških konferencija, održaće se 25. i 26. septembra u Šibeniku. Ovogodišnja krovna tema Istražite digitalni svet =Kreirajte novu poslovnu stvarnost,  inspirisana prožimanjem fizičkog i digitalnog sveta, za svoj cilj ima ukazati na transformaciju fizičkog u digitalno, ali i obrnuto, digitalnog u fizičko, što je sve prisutnija pojava u današnjem životu i poslovanju.

Neizostavan deo konferencije su studije slučajeva, koje su ove godine podeljene u pet područja: Cloud, Security, New Datacenter, NextGen Business Technology i Business Solutions. Vrhunska predavanja baviće se temama poslovanja u Cloudu, naprednim načinima zaštite, inteligentnim poslovnim IT rešenjima,  poslovnom primenom tehnologije nove generacije i drugim.

“Od izuzetne nam je važnosti prikazati kako na inteligentan i uspešan način tehnologiju staviti u funkciju poslovanja, kako transformisati digitalno u fizičko delovanje i poslovne rezultate, pa će fokus konferencije biti na konkretnim ICT rešenjima najuspešnijih kompanija u Hrvatskoj i regiji, na predstavljanju najboljih rešenja koja su dokazana u praksi, ali i na razmeni iskustava svih učesnika Combis konferencije, kojih i ove godine očekujemo više od tri stotine. Dakle, niti ove godine cilj Combis konferencije nije samo predstavljanje tehnologije nego kako uspešnije poslovati uz ICT. Interes poslovne javnosti zasigurno će pobuditi i Combisovi  projekti koji će na konferenciji biti javno predstavljeni po prvi put, jer su odgovor na pitanje kompanija kako pomoću ICT-a odgovoriti na sve veće izazove tržišta, nastale kako zbog brzih sektorskih promena i ulaska u EU ili povećanja konkurencije, izjavila je Renée Saboti Slovenc, direktorica konferencije, najavljujući ovogodišnji susret.

Leave a Reply