Događaji

Alfa Digital seminar

Kompanija Alfa Digital poziva sve zainteresovane da se pridruže praktičnom i inspirativnom seminaru, kako bi otkrili inovativna rešenja koja mogu doprineti napretku poslovanja.

Xerox Real Business Live seminar je deo globalnih seminara Xerox korporacije i ima za cilj da spoji poslovne ljude sa ekspertima iz štamparske industrije, marketinške i advertajzing direktore i prenesu im deo svojih iskustava, kako da koristeći prava rešenja za upravljanje poslovnim procesima, pravu tehnologiju i prave biznis modele dobiju nove poslove i podignu prihode od postojećih klijenata.

Naučite više o tome kako digitalna štampa preko noći može uticati na nove poslovne i marketinške potencijale vašeg biznisa. Dođite i saznajte više iz iskustva drugih i otkrijte nove ideje koje možete odmah da implementirate u vaš posao.

Seminar će se održati 23.09.2010. godine u IN Hotelu sa početkom u 10h. Usled ograničenog broja mesta, mole se zainteresovani da na vreme povrse  dolazak e-mail-om [email protected] ili telefonom 011-36-30-222

Pored mnogobrojnih tema, izdvajamo:
– kako da impresionirate postojeće klijente i da pridobijete nove koristeći kreativne tehnike digitalne štampe
– praktična rešenja za digitalni foto biznis
– o uspešnom razvoju poslovanja Xerox tehnologijom tokom i posle krize

Seminar je besplatan i ne plaća se nikakva kotizacija

Leave a Reply