Događaji

ALGOTECH na iSEC 2013 predstavlja sofisticirana telekomunikaciona i IT rešenja

Kompanija ALGOTECH počela je sa radom 1992. godine a danas je jedna od vodećih multinacionalnih evropskih korporacija koja pruža telekomunikaciona rešenja institucijama i korporacijama. Kompanija je prepoznata kao lider u oblasti kontakt-centara i nudi širok spektar proizvoda i usluga koje pomažu korisnicima u rukovođenju telekomunikacijama kompanije putem sofisticiranih telekomunikacionih i IT rešenja.

Kao renomirani ekspert u oblasti kontakt-centara, poslovnih informacionih sistema, integrisanih komunikacija, usluga video prenosa i prenosa podataka. Kompanija je jedan od vodećih sistem-integratora, glavni isporučilac mnogim klijentima i važan partner kompanijama iz različitih grana privrede. Isporučuje, instalira i obezbeđuje podršku za najkvalitetnije proizvode i rešenja vodećih svetskih proizvođača. Nudi i sopstvene proizvode koji su u skladu sa najnovijim trendovima i tehnologijama.

Kompanija ima ogranke u Srbiji, Mađarskoj, Rumuniji, Češkoj Republici, Slovačkoj i Poljskoj, gde uspešno posluje već niz godina. Dobitnik je nagrade priznate revizorske kuće Deloitte – Technology Fast 50 – Central Europe za najbrže rastuće IT kompanije u regionu. Rezultatima, znanjem i iskustvom ALGOTECH je zaslužio AVAYA PLATINUM Business Partner sertifikat, a poseduje sertifikate “Gold Partner” kompanija Nice, Extreme Networks i Audicodes. Član je internacionalne grupe InOne. Kompanija je pozicionirana kao jedan od glavnih sistem-integratora čija se poslovna politika zasniva na kreiranju i razvoju rešenja po meri korisnika.

Kompanija Algotech stavlja akcenat na visok kvalitet usluga koje nudi svojim klijentima. Sertifikati o kvalitetu – ISO 9001:2008 za upravljanje kvalitetom, ISO 14001:2004 za zaštitu životne sredine i ISO 18001:2007 za zaštitu na radu, samo su primeri nekih aktivnosti koje obavljaju kako bi podržali i razvili kvalitet usluga i radno okruženje.

Leave a Reply