Događaji

Allied Telesis Sales Update 2011 partner konferencija

Allied Telesis (www.alliedtelesis.com), globalni proizvodjač IP/Ethernet mrežnih rešenja i jedan od vodećih učesnika u razvoju Triple Play mreža, zajedno sa svojim ovlašćenim distributerima za Srbiju, firmama Direct Link i Sion Net iz Beograda, organizuje Allied Telesis Sales Update 2011 partner konferenciju u sredu 20. aprila 2011. godine u prostorijama kluba EASY Ada Ciganlija – Savska strana shodno priloženoj agendi.

U trećoj deceniji poslovanja i godini velikih izazova, kompanija Allied Telesis želi da proširi aspekte saradnje sa svojim najbitnijim faktorom uspeha – svojim partnerima. Allied Telesis upoznaće prisutne sa novim “Star” partner programom, dizajniranim za partnere u cilju podizanja poslovanja na viši nivo i ostvarivanja kompetitivne prednosti na tržištu.

Pored oficijelnog biće organizovan i neformalni deo programa gde će se uz ručak i druženje u prijatnom ambijentu terase kluba EASY pričati o prednostima i zajednički istražiti mogućnosti partner programa.

Kotizacija, parking i ulazak na Adu Ciganliju je besplatan za sve registrovane učesnike, te  blagovremeno pošaljete svoju prijavu/potvrdu na mail [email protected] .

Leave a Reply