Događaji

ASBIS je dobio nagradu Regionalni biznis partner 2011

ASBISc Enterprises Plc., vodeći distributer IT proizvoda u EMEA regionu, nagrađen je priznanjem “Regionalni biznis partner 2011” tokom godišnje ceremonije koja je održana u hotelu Continental u Beogradu, Srbija.

Godišnja nagrada Biznis partner ustanovljena je pre 17 godina u želji da se afirmišu sve najbolje kompanije i institucije. Specifičnost nagrade i posebna čast za njene dobitnike je u činjenici da kompanije same biraju i ocenjuju svoje poslovne partnere za koje smatraju da ispunjavaju određene kriterijume.

Nagrada ima regionalni karakter i namenjena je svim kompanijama iz zemalja u regionu (Slovenija, Mađarska, Rumunija, Moldavija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Albanija, Makedonija, Bugarska, Grčka, Kipar), bez obzira na delatnost, veličinu i oblik vlasništva.

Konačna odluka o dodeli nagrade kompaniji ASBIS doneta je nakon sveobuhvatnog razmatranja rezultata koji su potvrdili da kompanija postiže profitabilne poslovne rezultate, primenjuje visoke profesionalne i etičke standarde, uvažava poslovne partnere, klijente, kupce, vodi računa o širim socijalnim i lokalnim interesima zajednice kao i ekološkim imperativima.

Leave a Reply