Događaji

Aseko SEE na Sajmu poslova „Job Fair 2014 – Kreiraj svoju budućnost!“

Kompanija Aseko SEE (Asseco SEE), regionalni ICT lider, poziva sve zainteresovane studente i diplomce tehničkih fakulteta da ih posete na Sajmu poslova Job Fair 14, koji se održava 3. i 4. novembra u zgradi tehničkih fakulteta u Beogradu, gde će stručnjaci kompanije Aseko SEE predstaviti studentima konkretna znanja i veštine koje mladi stručnjaci treba da savladaju kako bi se zaposlili u liderskim ICT kompanijama u Srbiji. Aseko SEE, kao Zlatni pokrovitelj, tradicionalno je podržao održavanje Sajma.

 

„Mi u kompaniji Aseko SEE smatramo da je naša obaveza da pokrećemo i podržavamo društveno korisne akcije, kao što je JobFair. Srbija ima kvalitetne kadrove u tehničkim naukama, ali kako bi se ta dobra osnova nadgradila – potrebna im je praksa u realnim uslovima i mentorski rad sa iskusnim profesionalcima. U kontaktu sa studentima na Sajmu, Aseko će im pomoći da se predstave potencijalnim poslodavcima u najboljem svetlu,“ izjavila je Slađana Milenković, HR menadžer Aseko SEE i dodala „Zagovaramo proaktivan pristup domaće privrede prema studentima tehničkih fakulteta, obzirom da je reč o profesijama koje su veoma tražene i van granica naše zemlje. Briga svih članova društva, a posebno privrednih subjekata u tako dinamičnoj i rastućoj oblasti kao što su informacione tehnologije, treba da bude upravo kako da se ti mladi ljudi zadrže u Srbiji.“

 jobfair

Pored učešća na JobFair-u, kompanija Aseko SEE već dve godine zaredom organizuje Asseco Journey dan otvorenih vrata za studente, kada mogu da obiđu sve sektore kompanije i neformalno razgovaraju sa menadžerima.

 

Sajam poslova za studente i diplomce tehničkih i tehnoloških fakulteta održava se 3-4. novembra u Beogradu, u zgradi tehničkih fakuteta. Na Sajmu se, pored Aseko SEE, predstavlja još oko 40 kompanija. Ulaz za sve posetioce je besplatan, a registracija u bazu biografija otvorena na sajtu www.jobfair.rs.

Leave a Reply