Događaji

Asseco SEE na konferenciji Wincor World u Nemačkoj

Dugogodišnji partner kompanije Wincor Nixdorf (WN) za region jugoistočne Evrope, Asseco SEE ostvario je zapaženo učešće kao Gold Partner konferencije “Wincor World 2011” održane od 25-27. januara u Pederbornu u Nemačkoj.

Na poziv WN da učestvuje kao Gold Partner konferencije, Asseco SEE predstavio je jedinstveno rešenje “Super ATM²” – bankomat i menjačnica u jednom uređaju. “Super ATM2” razvijen je od strane Asseco SEE specijalista i prilagođen je zahtevima tržišta jugoistočne Evrope. Osim dve pomenute funkcionalnosti, “Super ATM2” takođe omogućava upit stanja, kratke izvode, depozite novca u kovertama, Izmenu PIN koda, dopunu kredita za mobilne telefone(off/on line), plaćanje računa, P2P transakcije, gotovinske uplate,štampu izvoda, prodaju karata, web proširenje, direktni marketing i lutriju. Sa bankomatom i menjačnicom u jednom uređaju, Banka smanjuje operativne troškove održavanja, monitoringa i jedinstvenog upravljanja gotovinom.

Wincor Nixdorf namerava da kroz svoje kanale dalje promoviše ovaj jedinstveni proizvod na drugim tržištima.

Učešće na “Wincor Worldu 2011” u svojstvu izlagača od velikog je značaja za promociju Asseco SEE kao regionalnog prvoajdera rešenja i servisa u oblasti platnih kartica, Bankomata i POS terminala. Posebno bih naglasio uspešnu demonstraciju “Super ATM2” Bankomata/Menjačnice razvijenog na platform WN, za koji su bili veoma zainteresovani posetioci sa Bliskog Istoka, Afrike, Azije i Jugoistočne Evrope. U tim regionima velika je potreba za automatizovanim menjanjem valuta, pa sam uveren da će kontakti ostvareni na ovoj konferenciji rezultirati realizacijom nekoliko značajnih projekata na pomenutim tržištima”, izjavio je Nenad Subotić, Regionalni Direktor prodaje, Asseco SEE.

Posetioci su na kompanijskom štandu mogli, osim “Super ATM2”, da  saznaju više i o Asseco SEE proizvodima: Loyalty4All, TManage, JiMBa i Experience.

  • Loyalty4All predstavlja standardnu infrastrukturu i napredne inovativne kanale koji se koriste za snimanje kupovnih navika i za ostvarenje prednosti koje su ostvarene učestvovanjem u programu.
  • TManage predstavlja sveobuhvatno Help Desk programsko rešenje namenjeno svakoj organizaciji koja ima potrebu za upravljanjem zahtevima, incidentima, problemima i promenama.
  • JiMBa je m-banking rešenje koje omogućava brz i siguran pristup finansijskim informacijama i uslugama sa mobilnih uređaja uz pomoć najnaprednije Mobile Java tehnologije.
  • Experience je najnoviji Core Banking System u oblasti distribucionih kanala, sistema plaćanja i poslovnog izveštavanja.

Leave a Reply