Događaji

ASUS najavljuje početak kvalifikacija za ASUS Open Overclocking Cup 2014

ASUS Open Overclocking Cup je počeo 2012. godine. U početku, to je bilo samo lokalno takmičenje za overklokere iz Rusije i Ukrajine da bi 2013. postalo internacionalno, te naraslo do najvećeg evropskog overkloking takmičenja na kojem učestvuju overklokeri iz 15 evropskih zemalja i Zajednice nezavisnih država.

Kvalifikacije za ASUS Open Overclocking Cup 2014 će trajati od 15. avgusta  do 15. septembra. Overklokeri će svoje rezultate postavljati na internet sajtu HWBot.org i na osnovu toga se kvalifikovati za veliko finale.

Uz to, takmičari imaju mogućnost da osvoje i neku od najnovijih ASUS ROG matičnih ploča, baziranih na Intelovom X99 čipsetu. Ove dodatne nagrade biće dodeljene vodećim takmičarima u prve tri nedelje kvalifikacija.

Top 14 overklokera koji postignu najbolje rezultate sa Intel Devil Canyon procesorom idu u finale.

Dva overklokera koji postignu najbolje rezultate sa Intel Pentium G3258 procesorom takođe će dobiti priliku da se takmiče u finalu AOOC 2014.

Pobednici kvalifikacija, njih 16, biće podeljeni u 8 dvočlanih timova nakon čega mogu započeti pripreme za veliko finale koje će se održati u Moskvi, 1. i 2. novembra 2014., u ruskom najvećem klubu za sajber sportove, čuvenom “Moscow Cyber Stadium.”

Fond za nagrade u finalu AOOC 2014 je impresivnih 10.000 USD plus vredne nagrade iz ponude ASUS Republic of Gamers kao dodatak.

Za više detalja, posetite internet stranicu za kvalifikacije: http://hwbot.org/competition/aooc_2014_qualifier

Leave a Reply