Događaji

Besplatni seminar: Kako upravljati projektima – PMI metodologija

Prošle nedleje  u kompaniji Smart d.o.o. je održan besplatan poslovni seminar pod nazivom “Kako upravljati projektima”. 

Glavna tema seminara je bila “Kako upravljati projektima po PMI metodologiji”. Diskutovalo se o problematici koja se javlja prilikom vođenja i izvršavanja projekata u različitim institucijama, naročito velikih po obimu i složenosti. Sve to u nameri da organizacijama ukažemo na važnost ove metodologije, i na taj način doprinesemo profesionalnom razvoju istih kada su projekti u pitanju. PMI metodologija je predstavljana kao poslovni standard, odnosno kao metodologija koja se koristi širom sveta u svim industrijama i poslovnim disciplinama.

pmi

Predavač Dipl. Ing. Miroslav Janković, PMP, MBA je ovom prilikom održao kratku prezentaciju i upoznao prisutne sa metodologijom koja će im pomoći da reše probleme koji se javljaju tokom vođenja različitih projekata. Svi učesnici na ovom seminaru su bili u prilici da čuju kako da iniciraju, planiraju, realizuju, prate i kontrolišu projekte koji su usvojeni kao deo savremenog sistema poslovanja.

Na seminar su prisustvovali vodeći stručnjaci, vlasnici i menadžeri iz raznih privrednih grana. Koji su na ovaj način bili u mogućnosti da međusobno razmene iskustva i razgovaraju o svim aspektima koji se javljaju prilikom vođenja i upravljanja projektima.

*PMI (Project Management Institute) je međunarodna referentna asocijacija u oblasti upravljanja projektima koja okuplja PM profesionalce širom sveta. Poslednjih godina na našim prostorima ovaj trend dobija sve više na zamahu.

Leave a Reply