Događaji

Besplatno pratite TEDx konferenciju

Za sve one koji nisu uspeli da se prijave za prisustvo na predstojećem TEDxZemunED događaju, stiže dobra vest. Svi zainteresovani moći će da prate TEDx konferenciju besplatno, putem live streama. Prijave za onlajn praćenje konferencije su počele, i dostupne su na sledećem linku.

Edukativni TEDx, jedna od svetski poznatih konferencija, zakazana je za 13. septembar u Madlenijanumu, a više o programu i agendi konferencije pogledajte na www.tedxzemuned.net.

Na predstojećem TEDx-u saznaćemo kako se može učiti i putem interneta, šta nas sve očekuje u budućnosti obrazovanja, koje nam sve mogućnosti otvara IT i kako svako od nas može pomoći u razvoju ove perspektivne industrije u Srbiji, kako i sredovečna domaćica sa troje dece može postati programer u Fejsbuku ili Guglu, i da uz pravo obrazovanje i dobru volju ništa nije nemoguće.

Moto ovogodišnjeg TEDxZemunED glasi Don’t complain, act and change, a cilj konferencije je da se mladi podstaknu na razmišljanje o obrazovanju i promene nešto u  društvu u kojem žive.

Dok čekaju na originalne teme i predavače, zainteresovani se mogu zabaviti učestvujući u zanimljivom konkursu koji je pokrenuo tim TEDxZemunED, kako bi što više proširili duh TEDx-a u Srbiji.

Leave a Reply